Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 26 november 2013

Schultz van Haegen belazert de kluit

Wat velen allang dachten, staat nu eindelijk op papier, CE Delft, een onafhankelijk onderzoeksbureau, heeft onderzoek gedaan naar de nut en noodzaak van nieuw asfalt, geen flauwekul onderzoek, als je bedenkt, dat VVD trut de luxe Schultz van Haegen, sinds haar aantreden in 2010 al een slordige 8 miljard euro aan belastinggeld in asfalt heeft gestoken.

Volgens onderzoeker Huib van Essen, voor BNR, gaat S.v.H. uit van een onrealistisch grote groei, en neemt daardoor de verkeerde besluiten. Volgens van Essen, groeit het verkeer wel, maar lang niet zo snel, als hare kwaadaardigheid S.v.H. dat voorstelt (in mijn woorden AP). Het verkeer groeit zelfs veel minder snel, dan 10, 12 jaar geleden werd voorspeld. Er zijn diverse scenario's om de groei van het verkeer te voorspellen, maar S.v.H., gaat altijd uit van de grootste toename..... Nu komt het: volgens van Essen zitten we nu zelfs onder het laagst ingeschatte scenario.......
Hoogleraar Transportbeleid Bert van Wee (TU Delft), stelt dat overheden de groei soms bewust 'iets' hoger inschatten, ook houdt men bewust vaak rekening met het hoogste groei scenario, om zo de financiering voor elkaar te krijgen, zo lijkt het project rendabeler dan het in werkelijkheid is, om er op die manier, een positief resultaat door te drukken. In feite hetzelfde dat gebeurde met de JSF, een straalvliegtuigje, dat niet eens jager of bommenwerper genoemd mag worden, volgens de huidige standaard, en dan te bedenken, dat we die ondingen voor 4,5 miljard (!!!) pas over een aantal jaren geleverd krijgen, dan is die standaard nog verder opgehoogd..........

Hoeveel bewijs wilt u nog, voor het feit, dat politici openlijk lobbyen voor bedrijven als Lockheed Martin, of bedrijfstakken, als de bouwmaffia, in het geval van wegenaanleg?!!
De dames/heren lobby-politici, proppen de burger de meest onwezenlijke zaken door de strot, terwijl diezelfde burger, door deze lobby-politici (die honderden miljarden over de balk gooien), geheel en al worden uitgekleed. Natuurlijk wisten velen al, dat S.v.H. een asfaltlobbyist is, maar toch fijn dat dit weer eens op papier staat, al zei de hoogleraar, dat Schultz van Haegen e.e.a. niet expres heeft gedaan of doet.......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Weet u hoe de gewone burger dit noemt meneer van Wee: oplichting en/of volksverlakkerij en/of dikke leugens!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten