Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 6 november 2013

Nederlander is gelukkig depressief..... ha! ha! ha! ha!

Vanmorgen werd bekend gemaakt, dat uit onderzoek, door de universiteit van Queensland in de VS, dat de Nederlander de meest depressieve burger is van Europa. Bij BNR na 12.00 u., hoogleraar psychiatrie aan de universiteit van Utrecht, Frank Koerselman, de huis, tuin en keukenpsychiater, die wedijvert om media-aandacht met Bram Bakker.

Deze Koerselman zet grote vraagtekens dit onderzoek, sterker hij zegt in feite dat het een waardeloos onderzoek is, niet dat hij het gelezen had, maar door zijn aversie tegen slecht nieuws, hij stelde dit onderzoek met een korrel zout te nemen, dat herhaalde hij een paar keer, daar de lachende luldoos presentator Roelof Hemmen dit wel erg leuk vond (maar ja, die 'lacht' werkelijk om alles).

De onderzoeken waarin wij bijna de gelukkigste burgers van Europa zijn, gelooft Koerselman wel, die onderzoekers hebben dit al een paar keer gemeld en zijn daarmee dus geloofwaardig....... ha! ha! ha! ha! ha!

Laten we het er maar op houden, dat we gelukkig depressief zijn (en dat 'geluk' bestaat uit het feit, dat we niet knettergek zijn, al kan je daar grote vraagtekens bij zetten, zie alleen al de zwarte piet discussie).

Overigens vrees ik, dat de onderzoeker uit de VS groot gelijk hebben en zijn we gemiddeld wel degelijk depressief. Ga maar na: 1,5 miljoen mensen leven onder de armoedegrens, een nog groter aantal, vecht elke dag om boven die grens te blijven.

Een groot aantal werknemers, gaan dagelijks naar hun werk met de angst dat zij ontslagen zullen worden, daar het beleid van Rutte 2 ervoor zorgt, dat het steeds slechter gaat met de economie en daardoor met 'hun' bedrijf....... Deze cijfers zijn simpel te achterhalen, daar heb je geen hoogleraar voor nodig!!!

Zie ook: 'Nederland gezakt op lijst van 'gelukkigste landen....' ha! ha! ha! ha! ha! Kijk daar word ik nu 'gelukkig' van, althans om te beginnen 'vrolijk!''

Geen opmerkingen:

Een reactie posten