Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 13 november 2013

Klijnsma en Potters gaan 'werkschuw tuig' aanpakken

De 'hartstikke' belachelijke PvdA rollatorslet Klijnsma, liet gisteren weten, dat zij gemeenten gaat dwingen, van hun bijstandsgerechtigden, een tegenprestatie te eisen. Komt dat even goed uit voor de 'vrijwillige participatiemaatschappij', hoezo geen dwang?

Zojuist in Standpunt NL, VVD knuppellul Sjoerd Potters, deze verdedigde de eis van de zwaar disfunctionerend staatssecretaris Klijnsma. 'Bijstandstrekkers' moeten netwerken, dat betekent vrijwilligerswerk doen in je buurt bijvoorbeeld. Deze 'bijstandstrekkers' kunnen dus netwerken in hun buurt, door ouderen verplicht vrijwillig te helpen....... ha! ha! ha! ha! ha! Volgens Potters is het asociaal om op je bank te zitten, terwijl je buurman werkt.......

Hé Potters en Klijnsma, wie heeft ervoor gezorgd, dat mensen werkloos zijn geworden en nu in de bijstand zitten? Juist, dat zijn jullie zelf, met het zwaar ondermaatse beleid, dat Rutte 2 aflevert (na de desastreuze jaren met Balkenende en Rutte 1), sterker, je kan zelfs niet van ondermaats presteren spreken, er wordt niet één prestatie neergezet, tenzij je de economie naar de kloten helpt, ziet als prestatie!!!

Daarnaast: er zijn meer dan 1 miljoen werklozen (de echte cijfers) en nog geen 100.000 vacatures, het is dan ook duidelijk, dat de bijstandsgerechtigden en 'gewone' werklozen ingezet gaan worden, om regulier werk over te nemen, van mensen die nu nog een baan hebben, zoals nu al in veel grote steden het geval is.........

Bijstandsgerechtigden zijn vaak zo radeloos, dat ze tekeer gaan tegen de ambtenaar die hen zou moeten begeleiden naar werk, dat er niet eens is. Dat wordt al gezien als geweld, waar sancties op staan, mensen die psychotisch zijn geworden van al het gekloot van Rutte 2 en een ambtenaar aanraken, zijn meteen 3 maanden lang hun uitkering kwijt. Dat moeten ze dan maar thuis uitleggen, aldus de smerige hufter Potters.

Ja en waar moet zo'n gezin dan naartoe, de straat op? Dit gaat ons nog veel meer belastinggeld kosten, mensen hebben nu eenmaal het grondrecht op een dak boven hun hoofd en dat is maar goed ook!!! Erger is, dat deze mensen in een psychose worden gedreven, door het geteisem van Rutte 2!!! Bovendien, als je iemand slaat, is daar gewoon de politie om aangifte te doen, of heeft de uitkeringsinstantie politiebevoegdheden gekregen? Belachelijk!!!!!

Hetzelfde geteisem van Rutte 2, vindt ook, dat zij mensen kunnen aanspreken op hun uiterlijk, dus slordig gekleed, hup een strafkorting, of helemaal geen uitkering, terwijl het echte hedendaagse boevenpak, een 'keurig' driedelig pak met stropdas is!!! Zie wat dat betreft ook mijn eerdere bericht van deze woensdag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten