Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 4 oktober 2013

Van Rijn: 'het is niet voor wat, hoort wat....' Maar in Gouda moeten zelfs kinderen voor dat hoort wat te werken......

De enorme PvdA volksverlakker van Rijn, deed gisteren weer een stap verder in de 'zelfredzaamheid', zogenaamd om de eenzaamheid te 'ledigen' bij ouderen, invaliden en chronisch zieken, stelt deze knuppellul voor, dat de voornoemde groepen tegenprestaties gaan leveren, voor de aan hen 'gegeven' hulp. Nee hoor niets gedwongen, we gaan het gewoon voorstellen...... In Gouda is intussen deze stap wel genomen (en hoe kan het anders, als je de zorg overlaat aan gemeenten), daar moeten zelfs kinderen vanaf 5 jaar gaan helpen in de huishouding, als er extra hulp in de huishouding nodig is. Hetzelfde zal uiteindelijk gebeuren met het onzalige voorstel van van Rijn, zoals zijn partijgenoot en 2de Kamerlid van Dijk het in Standpunt NL gisteren verwoorde: in het gesprek waar hulp aan hulpbehoevenden wordt besproken, zal men dat met 1 vraag kunnen afdoen: of u maar even wat terug wil doen voor de aangeboden hulp, maar daar mag u (nu nog) gerust nee op zeggen.... Leuk als je kapot door het werk dat je deed thuiszit, met een veel te lage uitkering en je hulp nodig hebt, omdat je het niet meer rooit in je eentje: "graag willen wij, dat u wat terug doet voor de maatschappij, dan ziet u ook weer eens iemand", leuke gedwongen contacten met mensen, die niets te maken willen hebben met invaliden, chronisch zieken en anderszins hulpbehoevenden, nee dat zal waanzinnig helpen tegen de eenzaamheid..... Excuseer: godgloeiendegodverdomme!!!

Gistermorgen in het Radio1 journaal, rond 9.15 u., een geprek tussen het peperdure, uit belastinggeld betaalde suffe presentatiestel en Fleur Agema van de PVV (hoe is 't gvd mogelijk!). Zij maakte zich ook danig kwaad over de uitlatingen van van Rijn, ze maakte gehakt van het zieke plan (en terecht!) En stelde voorts, dat er 800 verzorgingstehuizen gaan sluiten, en de mensen die daardoor buiten komen te staan, worden met deze sluitingen juist de eenzaamheid in gesodemieterd. Waarop Lara 'gekke koe' Rensen durfde te zeggen, dat dit niet waar is, die sluiting van 800 verzorgingstehuizen, maar deze rekende deze zichzelf even  te snel 'rijk', Agema gaf haar onmiddellijk pissig antwoord, dat deze cijfers van het bureau Berenschot komen..... ha! ha! ha! ha! ha! ha!
Van de ouderen wordt o.a. verwacht, dat ze kinderen gaan voorlezen, je zal goddomme 5 kinderen hebben grootgebracht, daarnaast nog eens hebben opgepast op een klas kleinkinderen, denk je dan echt, dat die mensen zitten te wachten, om voor te gaan lezen in een klas? Ha! ha! ha! ha! Hé van Rijn, misschien kunnen immobiele ouderen en andere hulpbehoevenden wasknijpers in elkaar zetten, dat kan desnoods liggend, je stuurt 3 keer per week een opzichter langs, die de vorderingen bekijkt, hebben ze meteen weer 3 keer in de week contact!!!!
De voorzitter van de chronisch zieken en gehandicapten vereniging ziet er wel wat in, maar is wel tegen dwang...... Idem de voorzitter van de Ouderenbond..... Wat moet je in godsnaam met dit soort volledig lamme belangenorganisaties, waarvan de bestuurders één belang levensgroot in het vizier hebben, dat van zichzelf.....

Terug naar de PvdA plork Otwin van Dijk, in Standpunt NL, deze hufter zat met het ADHD enthousiasme van een 2de hands autoverkoper te lullen, dat dit onzalige plan, echt een geweldig idee is. Al ratelend dacht deze hufter de luisteraar te kunnen overbluffen en hij haalde een voorbeeld aan, een kennis van hem, al gepensioneerd, 'kreeg' een scootmobiel en wilde daar wel wat voor terugdoen, hij was goed in papieren invullen en wilde daar wel anderen bij helpen......... Een smerig klotevoorbeeld, deze man was gepensioneerd en toch wel opzoek gegaan naar vrijwilligerswerk, want die mensen zijn er legio, zonder dat het tuig van Rutte 2 hen vertelt, wat zij wel of niet moeten doen, godverdomme!!! Gelukkig was één van de inbellers flink pissig over die 'gegeven' scootmobiel, volgens deze mevrouw, moet je daar gewoon maandelijks voor betalen... Het is het overigens waard om na te luisteren, zo veel zieken en gehandicapten, die zwaar geëmotioneerd hun commentaar gaven, vergeet niet, dat van Rijn met z'n achterlijk plannetje, die mensen eigenlijk wegzet als te lui om ook maar wat te doen.... het zijn godverdomme geen Kamerleden!
Otwin spuit onzin!

Nogmaals, vandaag is het allemaal vrijwillig en morgen moet je met je zieke kop en lichaam werken, waar het de veel te hoog betaalde politici maar uitkomt, 'natuurlijk houden ze dan rekening' met uw beperkingen.......

En dacht u nu echt, dat van Rijn niet bedacht heeft, dat in een volgende regering, die zogenaamde vraag om een tegenprestatie, zal veranderen in een eis.....? Ha! ha! ha! ha! ha!

Nog steeds blij, dat u PvdA stemde?

Zie ook: 'Otwin van Dijk schiet een bok in de asociale bocht....... U koopt zich maar in, als u 'zo graag' naar een verzorgingstehuis moet.......'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten