Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 23 oktober 2013

Spekman, gaat op voor de titel volkaverlakker 2013

Werkelijk ongelofelijk: Op 18 oktober jl. stond Spekman bijna te janken voor de microfoon, vanwege alle kritiek op sjoemelende PvdA'ers. Toen het over het Amersfoortse PvdA lid, Ramón Smits Álvarez, ging, stelde hij dat hij geen woorden had, voor het wangedrag van deze PvdA'er. Aan het eind van dit bericht, mijn voorbereidde, nog niet geplaatste bericht over dit interview met Spekman.
Gisteren werd bekend, dat Álavarez zich had gesuïcideerd, waarop Spekman het volgende schreef, in het Clubblad van de PvdA:

Vanochtend bereikte ons het bericht van de dood van ons raadslid in Amersfoort Ramón Smits Álvarez. Ik ben geschokt, en mijn eerste gedachten gaan uit naar de familie van Ramón, naar zijn vrienden en zijn collega's in de raad. Mede namens het partijbestuur wens ik hen de komende tijd veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

De dood van Ramón is een verlies voor de stad en voor de PvdA. Ramón heeft zich altijd enthousiast ingezet voor de inwoners van zijn stad Amersfoort. Het was een aardige jongen, die onvermoeibaar streed voor zijn idealen. En wat er ook allemaal gebeurd mag zijn in de afgelopen weken, we hoopten natuurlijk dat hij zich weer zou melden in Amersfoort. Helaas zag Ramón geen uitweg meer. We gaan hem missen.


Jezus wat een smerige volksverlakker!!!

Op 18 oktober jl. was de zelfgebreide trui van de PvdA te horen in het Radio1 journaal, rond 17.50 u.
Spekman ging hier in, op de aanval in de Telegrof aangaande de integriteit van zijn PvdA collega's. "Ik had geen geld uit de armoedepot genomen", zo zei Spekman, op het graaien van de Haagse wethouder Kool, uit dit potje, voor de stichting Willem Drees Lezing, "dat gebeurde met toestemming van de gemeente, dus....". Jezus christus wat een gore hufter, het woord sociaal democraten viel herhaaldelijk, dat u maar niet denkt, dat het socialisten zijn, die stelen van de armen.... ha! ha! ha! ha! Waarom de PvdA de jongerenafdeling 'Jonge Socialisten' noemt, is een dan ook een training voor het betere liegende politieke werk van later, m.a.w. de leden van deze vereniging wordt eerst geleerd dat ze socialisten zijn en zo gauw ze in de partij voor volwassnenen worden opgenomen, hersenspoelt men dat er weer uit, weten deze nieuwe leden meteen, dat liegen heel normaal is in de politiek!

De grootste aanval op de Telegrof van Spekman, kwam met het openbaar maken, dat Duivesteijn, zijn grote vriend Adri, aan een agressieve prostaatkanker lijdt.... Dus net als bij Álvarez, over de (aanstaande) doden, niets dan goeds. Dat Duivesteijn samen met zijn goede vrienden bij de bouwmaffia, een groot aantal echte sociale huurwoningen sloopte, of meewerkte aan megalomane bouwprojecten, waar nog wel eens een 'luchtje' aan hing en hangt, ach, maakt 't uit, andere  volgende wethouders doen precies hetzelfde.....


Geen opmerkingen:

Een reactie posten