Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 26 oktober 2013

NSA: regeringen moeten journalisten verbieden te publiceren uit de 'Snowden-documenten'

Generaal Keith Alexander, hoofd NSA, vindt dat de diverse regeringen, de journalisten in hun land moeten verbieden nog meer te publiceren uit de documenten, die Snowden bekend maakte, u weet wel, de documenten waarin luid en duidelijk wordt verteld, dat de VS burgers, bedrijven en politici tot en met regeringsleiders toe, afluistert (en afkijkt, natuurlijk stopt het niet bij de telefoon), dus ook bevriende naties, op grove manier bespioneert........... ha! ha! ha! ha! ha!
Waar haalt deze autocratische gek het lef vandaan! (de vraag stellen is 'm....). Je bespioneert je vriend, en als de kinderen van die vriend dat bekendmaken aan hun vader, eis je van die vriend, dat deze zijn kinderen verbiedt, dit aan hemzelf te vertellen........ ha! ha! ha! ha! ha!

Straks gaan speciale troepen, westerse journalisten arresteren en ontvoeren naar de VS..... Daar hoeven we in Nederland niet bang voor te zijn, zoals Stan van Houcke terecht opmerkte, onze 'journalisten' hebben pas belangstelling voor dit soort documenten, als Nederland in een buitenlandse krant of tv programma wordt genoemd en dan nog stellen de meesten, dat er wel erg overdreven wordt gereageerd......... Afgelopen week hoorde ik een paar van die 'journalisten' verklaren, dat zij dit allemaal allang wisten, maar totaal onbelangrijk vonden en vinden....... Het grootste deel van onze 'journalisten' en opiniemakers, kan je dan ook niet anders zien, dan propagandisten van het neoliberale-conservatieve denken en verdedigers van de huidige stand van zaken en daarmee verdedigers van het kabinet Rutte 2 (en voorgaande regeringen), dat is maar al te vaak gebleken, het laatste decennium.
Lees het artikel van Stan van Houcke, 'De Volkskrant Propagandisten 2', bovenaan die pagina, vindt u, onder de blauwe balk met tekst, een verwijzing naar zijn eerste bericht hierover, lees ook dat bericht!

Zojuist was in Kotskamerbreed (Radio1 van 11.00-12.00 u.) het ex-opperhoofd van de bouwmaffia, CDA 1ste Kamerlid Brinkman, te gast. Op de vraag of hij wel eens was afgeluisterd, antwoordde hij bevestigend, in de tijd, dat er een zaak tegen zijn zwager liep, aldus deze super-lobbyist. Hij vindt het niet erg, dat hij werd afgeluisterd, het gaat immers om boeven vangen...... ha! ha! ha! ha! ha! Ja, dan kunnen ze Brinkman wel dag en nacht afluisteren! Brinkman vindt het selectieve verontwaardiging (ook als het om burgers gaat), want zo stelde hij, mensen gaan zelfs bloot voor de camera (hij bedoelde bloot op het internet)........... Met andere woorden, zegt Brinkman dat de 1,8 miljoen gevallen van spionage door de NSA (in 1 maand tijd!!!!), gerechtvaardigd zijn, het gaat immers om allemaal potentiële misdadigers..... Let wel, deze klootzak hoort de belangen van het volk te dienen!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten