Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 23 augustus 2013

Post NL kreeg weer eens de kans om u voor te liegen

Afgelopen woensdagmorgen was de woordvoerder en bestuursvoorzitter van PostNL, Verhagen (familie van CDA hufter Verhagen? Dat zou veel verklaren...) te gast in GMN. Ze kreeg daar van de rechtse zak Kurpershoek alle kans haar leugenpraatjes te verkondigen. VVD obersturmbahnfúhrer Kamp maakte eerder aan de Kamer bekend, dat 'het service kader' van Post NL nog verder aangepast moet worden en natuurlijk is Verhagen het daar hijgend mee eens.

Dus nog minder brievenbussen (die zijn een paar jaar geleden al eens onopgemerkt voor politici, voor een flink deel verwijderd) en minder 'zware postkantoren', niet dat er nog postkantoren zijn in Nederland, het betreft wat men vroeger postagentschappen noemde, maar, zo voegde de tyfustrut daaraan toe, er komen 'light postkantoren' voor terug, dus postzegels en, ja wat nog meer dan? Die light postkantoren komen dan wel op voor iedereen bereikbare plaatsen, dus........ in supermarkten!!!

Datzelfde beloofde Verhagen met brievenbussen, die komen op plaatsen waar ze ook voor ouderen en minder validen bereikbaar zijn...... ha! ha! ha! ha! ha! Dat hebben we bij de eerste golf van brievenbus verwijdering ook gezien, alleen hanteert Post NL een nogal vreemde beredenering voor 'bereikbaar', ouderen en minder validen moesten een stuk verder om hun brieven en kaarten te posten. Daar zal waarschijnlijk een heel 'goede' bedoeling achter zitten: bewegen is gezond!!!

Kijk het zit gewoon niet goed met de post, de laatste 10 jaar is er 40% minder postaanbod volgens Obersturmbannfúhrer Kamp, ja, opvallend feit is wel, dat er tegenwoordig 3 postbezorgers zijn, i.p.v. één!!! Het is duidelijk, Kamp helpt Post NL de Nederlandse postmarkt te vernietigen. Post is maar lastig, zal ook VVD collega Opstelten hebben verzucht, daar moeten we daadwerkelijk brieven openmaken, i.t.t. internet post...... Kamp haalt de hete kolen uit het vuur, voor ondernemend Nederland, in plaats van de belangen van de burger te behartigen en dan maar ouwehoeren over het grote aantal werklozen....

Zonder ook maar enige kritiek van belang, liet Kurpershoek deze trut de woorden van Kamp herhalen, godverdomme wat is dit voor land???

Geen opmerkingen:

Een reactie posten