Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 19 augustus 2013

MKB Brandstof: ondernemers opgelet! Men wil u geld uit de zak kloppen!

Het is weer zover, MKB brandstof is weer begonnen met hun meer dan achterlijke reclame, middels een misselijkmakende zak, die zich Tom de Ridder noemt, voor een dienst, die voor een bedrijf de minste zorg zou moeten zijn, het bijhouden van de 'tankadministratie' (het verzamelen van tankbonnen, om die aan je belastingspecialist te geven). Dit bedrijf probeert u onder de MKB vlag te overtuigen, geld voor onzin zaken uit te geven en maakt een aantal dagen veel reclame op de radio, om daarna een aantal weken stil te zijn. MKB Brandstof doet dit op deze manier, daar er te veel commentaar is op deze uiterst irritante reclame. Als u uw bedrijf niet kan runnen zonder MKB Brandstof, dient u onmiddellijk faillissement aan te vragen.

Een besparingstip voor ondernemers: heeft u minder dan 30 mensen in dienst, zeg dan onmiddellijk uw lidmaatschap van MKB Nederland op, deze organisatie doet niets voor u, maar stelt bedrijven als MKB Brandstof in staat, om met het 'vertrouwde' MKB logo, misleidende reclame te maken. Trouwens ik vraag me ook af, wat u aan het MKB hebt, zelfs met meer werknemers......
Gezien de grote hoeveelheid reclames van MKB Brandstof de laatste jaren, blijkt wel, dat u de hoofdprijs betaalt voor de diensten van dit bedrijf. De hoofdprijs voor, zoals eerder gezegd, ongeveer de meest simpele handeling, die u als ondernemer moet uitvoeren.

MKB Brandstof heeft het over een 'Niet-Tevreden-Geld-Terug'-garantie, die moet u dan niet vergeten voor het eind van dit jaar terug te vragen..... Klinkt leuk zo'n garantie (die op de site niet met een hoofdletter wordt geschreven), maar gezien de claim van MKB B. zou je pas na een jaar kunnen zeggen, of je er iets aan hebt. Kortom een kul-garantie!

Heb je stront in je kop? Kies dan voor de MKB Brandstof pas! De idee, dat je voor de opgave van brandstofkosten aan de belastingdienst, geen rust meer zou hebben in je hoofd...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten