Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 14 augustus 2013

Economische krimp plus 0,2%, maar wel in dalende lijn..... ha! ha! ha! ha! ha!

het CBS maakte vanmorgen het nieuwe record van Rutte 2 bekend: een aanhoudende economische krimp in het laatste kwartaal, van 0,2 procent. De woordvoerder van het CBS had het wel over een 'positief puntje', de negatieve cijfers vlakken af....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dus het is positief, dat de krimpcijfers niet stijgen... ongelofelijk! Dit alles betekent volgens het CBS, dat we nu 'al' een jaar lang een economische krimp hebben, van in totaal 1,2 procent. Ja, 1 jaar, door gegoochel met cijfers en termen, zonder die kunstmatige ingrepen, zitten we al meer dan 2 jaar in een economische krimp. 'Leuk' detail is, dat wij de enigen zijn in onze omgeving met economische krimp, zelfs Frankrijk, dat qua beleid altijd wordt afgekamd door Rutte en zijn wanpresterende collega's, kent een economische groei! Boosdoener is de 'hand op de knip', dus het consumentenvertrouwen is verantwoordelijk voor deze krimp, aldus het CBS. Nee CBS, daar is het waardeloze afbraakbeleid van Rutte 2, één op één verantwoordelijk voor!!!!

In GMN vanmorgen na 9.30u. was 'hoogleraar' Lex Hoogduin te gast, oud-directielid van de Nederlandse Bank, dus één van de grote verantwoordelijken, voor de huidige slechte staat van de economie. Deze zak herhaalde een paar keer, dat een lange termijn beleid noodzakelijk is, dat is een minpuntje voor Rutte 2 vindt hij, maar verder is hij het eens met het wanbeleid dat Rutte 2 voert, wel 6 miljard bezuinigen, maar niet meer dan dat........ ha! ha! ha! ha! ha! Hé sufferd, die 6 miljard bezuinigen is een garantie op nog veel meer ellende, snap je dat nu nog niet! Jezus, die lul moet lesgeven aan toekomstige economen....... De klungel Hoogduin wist op dat moment, de verwachting van het begrotingstekort voor volgend jaar nog niet, dat cijfer maakte het totaal disfunctionerend CPB om 11.00 u. vanmorgen bekend, en dat zou 3,9% worden; wedden dat Hoogduin's mening nu al weer is bijgesteld?

De werkloosheid is gestegen met 19.000 en zit nu bijna op 700.000, met eenzelfde soort gegoochel, als hierboven beschreven, wel te verstaan. De echte werkloosheid zit al ver boven het miljoen........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten