Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 3 juli 2013

Tour de France: Smeets, geen teken van berouw

De ongelofelijke flapdrol Smeets, die zich godbetert sportjournalist durft te noemen, probeerde gisteravond de Ierse wielerjournalist David Walsh op de kast te jagen in het programma Avondetappe. Smeets, de over een enorme hondendrol getilde kakker, durfde Walsh alsnog te verwijten, dat hij geen bewijs had van het gebruik van doping door Armstrong in 2004, Walsh schreef daar toen zelfs een boek over. Walsh was met stomheid geslagen over zoveel domme arrogantie, en gaf Smeets een les in de journalistiek, volgens Walsh en andere echte journalisten, heb je een verhaal als je twee betrouwbare bronnen voor dat verhaal hebt, hij had er drie..... Idioot Smeets durfde zelfs wielerorganisatie UCI aan te halen, daar die toentertijd niet in het verhaal van Walsh geloofde, nee logisch gigantische klootzak, daar had de UCI geen belang bij. Het ergst van alles is nog wel, dat Walsh door de meeste van zijn collega's werd verguisd, waarin Smeets voor Nederland een hoofdrol vervulde.
Het is duidelijk, deze Smeets is niet alleen totaal incapabel voor zijn werk, maar bovendien ongelofelijk arrogant en bijzonder dom.

Schoft Smeets begon afgelopen zaterdag het programma de Avondetappe met het nummer 'Non, je ne regrette rien' van Edith Piaf, m.a.w. deze lopende berg stront heeft nergens spijt van..... Je snapt godverdomme niet waarom de NOS nog belastinggeld aan deze grote hufter en waardeloze journalist besteedt!

Smeets probeert zich nog interessanter te maken, door te stellen, dat hij met de dood bedreigd wordt...... ha! ha! ha! ha! ha! Daar heb jij niemand voor nodig, jou (mond)doodmaken, daar ben je zelf heel goed in, flapdrol, trouwens laat daar de bewijzen maar eens voor zien!

Hé Smeets, heb je je Armstrong bandje nog om, of draag je dat tegenwoordig rond een bepaald orgaan in je onderbroek?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten