Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 30 juli 2013

Tijgermug, een echte ongewenste vreemdeling, die vreemd genoeg alle kans krijgt van uw regering

Rutte 2, is een waardeloze klotekabinet, dat record na record breekt, negatieve records wel te verstaan, zoals: -het werkloosheidscijfer, dat zonder gegoochel met termen en rekenmethodes, dik boven de miljoen uitkomt, -of het aantal faillissementen, -of de miljarden, die in pikdonkere bankputten zijn gestort, -of het aantal mensen, dat onder de armoedegrens leeft, -of het aantal huisuitzettingen, -of de recessie, die zonder goocheltrucs, nu al meer dan 2 jaar aanhoudt. Dit kabinet doet ferm mee, aan het sluiten van de grenzen voor mensen, die zonder toegang tot ons land, een vreselijke toekomst te wachten staat, zo niet de dood. Terwijl een echte ongewenste vreemdeling, de Aziatische tijgermug, een virusverzamelaar, die de meest heftige ziekten kan overbrengen, door regels, die het de ondernemers makkelijk maakt, beschermd tegen uitroeiing op ons grondgebied. Door falend overheidsbeleid en de lakse houding van de NVWA, kan deze mug zich straks blijvend vestigen in ons land.

Deze muggensoort komt ons land binnen, via de 'geluksbomen' uit China en in gebruikte autobanden, waar een levendige handel in schijnt te zijn op ons grondgebied. Het wordt trouwens de hoogste tijd, dat deze autobandenhandel eens onder de loep wordt genomen.
In GMN afgelopen vrijdag Bart Knols, een muggendeskundige (entomoloog), die e.e.a. over het voetlicht bracht*. Deze man noemde ook de Q-koorts, in beide gevallen gaan volgens hem de centen voor de volksgezondheid, een zaak die ik hier al uitentreuren heb genoemd....... Overigens wordt er al minstens 4 jaar voor de Aziatische tijgermug gewaarschuwd, zonder dat de politiek ook maar iets doet.
Je zou godverdomme naar het Binnenhof gaan en het zootje met een grote bezem bij elkaar vegen, zo hup de trein in op het Centraal station en voorgoed de stad uit!

*Overigens spreekt GMN over onverschilligheid bij het publiek, terwijl we toch echt belasting betalen aan de overheid, om ons te beschermen tegen dit soort ellende. Met andere woorden, het geeft geen pas, hier met de vieze vingers naar de burger te wijzen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten