Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 10 juli 2013

Heleen Mees, de neoliberale 'power-feministe' die over een gigantische hondendrol wordt getild

Het is werkelijk ongelofelijk, op welk niveau de neoliberale helleveeg Mees wordt verdedigd in de Nederlandse media. Om te beginnen wordt ze 'power-feministe' genoemd, alleen omdat ze een keer heeft geroepen, dat vrouwen minstens 80 uur per week moeten werken en verder alle clichés uit de vrouwenstrijd tot haar eigen gedachtegoed rekent. Zo ook gisteren weer in Lijn 1 bij Aurangzeb, daar waren de gesjeesde 'psychiater' Bakker en kakelend media leeghoofd Keijl aangeschoven, om takkewijf Mees te verdedigen, geen  criticaster van dit pleuriswijf te bekennen, in de bus van Lijn 1. Keyl vindt dat er met de duizenden nare mailtjes die Mees aan Buiter stuurde, geen sprake is van stalken, mailtjes die ook aan familie van de ex-geliefde van deze 'bitch' waren gestuurd, zelfs met masturbatie filmpjes van de trut bijgevoegd (brrr, je moet er niet aan denken, gadver!). Keyl vindt de twitteraars, die Mees een ongelofelijke trut vinden, maar zielige psychische gevallen, daar kan 'psychiater' Bakker zich wel in vinden.

Bakker stelde, dat wanneer e.e.a. in Nederland had plaatsgevonden, het geen nieuws was geworden.... Waar haalt de zak het vandaan, het was dan nog eerder nieuws geworden, zeker als je ziet hoe omstreden de rechtse trut Mees is. Bakker gaat verder: privé heeft niets met werk te maken, nee, maar wel, als je je profileert als feministe en iedereen de les denkt te kunnen lezen op dat gebied.

Keyl stelt dat we af gaan op roddel en achterklap, u weet wel, het onderwerp waar Keyl haar geld mee verdient, bovendien is dat in tegenspraak, tot wat ze eerder in de uitzending uit haar domme bek liet vallen. Voorts is daar in de VS allang geen discussie meer over, tja, mails zijn terug te leiden naar de afzender..... Eén van de domste uitspraken van Keyl is nog wel, dat ze stelde, dat alleen jonge mannen begrip hebben voor feministische vrouwen, jezus waar haalt ze de onzin vandaan?

Een inbeller wordt geïnterrumpeerd door Bakker, die vervolgens aan het woord mag blijven van Aurangzeb..... De 3 in de 'studio-bus' (inclusief Aurangzeb) gaan zover, dat ze Buiter als schuldig bestempelen, had hij maar niet vreemd moeten gaan........ U kent dat soort redeneringen wel, zo van: 'ja had ze er maar niet zo uitdagend bij moeten lopen', als een vrouw is verkracht......

Eerst spreekt het stel over de zaak als zijnde voldongen feiten, dan is het, dat er geen bewijs is, dan weer wordt er gesteld dat de kinderen van Buiter, die de mails van Mees ook ontvingen, kinderen van 29 en 31 zijn, dus waar heb je het over, de normaalste zaak van de wereld..... Keyl vliegt pas echt uit de bocht, als ze met haar asokop durft te stellen, dat Mees hetzelfde overkomt, wat de grensrechter overkwam, die op de grond lag en daar dood werd geschopt..... godverdomme, wat een kutwijf!

Keyl zij wel eens gestalkt te zijn....... ha! ha! ha! ha! ha!, dat mag dan wel een blinde loodzware mongool geweest zijn. Bakker, durfde te stellen, dat hij gestalkt is door ex-patiënten, maar dat telt niet, want die zijn in de war..... Dat zegt de 'psychiater' die door het medisch tuchtcollege op de vingers is getikt, jezus wat een vuile hufter!

Mees, een 'power-feministe', een feministe die zich schuldig maakt aan het (seksueel) stalken van een ex-geliefde... Stalken, u weet wel, een bezigheid waar in 99% van de gevallen, hele foute mannen zich schuldig aan maken, een bezigheid, waar volkomen terecht, 'ook' echte feministen zich behoorlijk boos over maken, zeker als e.e.a. gepaard gaat met foto's en/of filmpjes van een masturberende dader, dat noemt men tegenwoordig seksuele intimidatie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten