Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 24 juli 2013

Cordaid helpt arme Nederlanders

De ontwikkelingsorganisatie Cordaid, gaat arme Nederlanders helpen, o.a. met de teelt van eigen groente in Arnhem en Nijmegen, maar ook met subsidies voor werklozen, die daarmee een eigen bedrijfje kunnen beginnen, met behoud van uitkering. Ik vrees, dat dit een project is voor werklozen, die als zzp'er hun eigen baan tegen, uiteindelijke, grote offers, mogen gaan uitvoeren.

Een vreemde gang van zaken, een organisatie als Cordaid, die in Nederland de armen gaat helpen, waarschijnlijk ingegeven door de onderbuik van ons land, die onder aanvoering van de PVV fascisten, geheel willen stoppen met ontwikkelingssamenwerking, ook al komen er, voor elke uitgegeven euro, minstens 100 retour naar ons land. Als Cordaid vindt dat wij slecht omgaan met onze armen, moet deze organisatie aankloppen bij de media en de politiek, om dit publiek te maken. De houding van Cordaid zal worden toegejuicht door Rutte 2, hoe meer organisaties de armen in ons land helpen, hoe beter, dan hoeft het zelf haar taak niet uit te voeren, zorgdragen voor een leefbaar bestaan voor iedereen, daar betalen we godverdomme belasting voor!

Cordaid stelt dat deze hulp niet ten koste gaat, van de hulp in ontwikkelingslanden, vreemd, daar elke activiteit op dit gebied, zoals omschreven door Cordaid, geld kost, benieuwd hoe men dit berekent bij Cordaid......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten