Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 15 juli 2013

Arnhem: mensen onder de armoedegrens 'mogen' hun eigen groente verbouwen

Tot mijn grote schaamte moet ik toegeven, dat ik niet op de hoogte was, dat er daadwerkelijk mensen onder de armoedegrens leven in Nederland. Ik ging ervan uit, dat er mensen op die grens leefden, of vlak daarboven, dat is immers al een niveau, waarop het leven een depressieve, bijna onmogelijke bezigheid is. Maar niet dus, er zijn er meer dan 1 miljoen in ons puissant rijke land, waar de welgestelden er vorig jaar meer dan 10% bij kregen!
In Arnhem krijgen deze armen een stukje grond aangewezen*, waarop ze hun eigen groente mogen verbouwen........... Godgloeiendegodverdomme, je zou je als gemeente helemaal dood moeten schamen, als je burgers binnen de grenzen hebt, die zo moeten leven, jezus christus!!!
Maar de woordvoerder van gemeente Arnhem, ene Maurice Chattelin, heeft er een mooie draai op gevonden met zijn collega's: het is om deze mensen uit hun sociale isolement te halen....... ha! ha! ha! ha! ha!
Bovendien is de voedselbank ook niet meer wat het geweest is, een te groot aanbod aan klanten en te weinig aanlevering van levensmiddelen......
Je moet je steeds vaker schamen, dat je in dit puissant rijke land leeft, waar men de armsten nog centen uit de portemonnee weet te persen, gadverdamme!!!!

*Braakliggende grond, die vanwege de economische toestand niet bebouwd wordt, ook omdat gemeente Arnhem, zoals alle grote gemeenten in Nederland, meer dan belachelijk hoge prijzen, per vierkante meter vraagt.... Je kan dan ook concluderen, dat Arnhem haar allerarmsten misbruikt, om die braakliggende gronden, een sociaal aanvaardbaar geurtje meet te geven!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten