Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 10 juni 2013

Lubbers en van Bommel over malle kernwapens

CDA oplichter en voormalig disfunctionerend premier Lubbers heeft in een interview gezegd, dat er op vliegveld Volkel 22 atoombommen liggen opgeslagen. Lubbers vindt atoombommen malle dingen, jammer dat hij dat niet vond ten tijde van zijn premierschap, toen liet hij de politie inhakken op demonstranten tegen deze kernwapens.
Je kan dus zeggen, dat Lubbers de maatschappij nog veel meer gekost heeft, dan tot nu toe al bekend was, al is dat in dit geval wegens de inzet van politie en de inlichtingendienst BVD (voorloper AIVD) en de militaire inlichtingendienst. Dan heb ik het niet eens, over de talloze actievoerders die vast hebben gezeten vanwege demonstraties en acties, tegen dit belachelijke en achterlijke wapentuig.

Lubbers is de zoveelste op rij, die na zijn politieke loopbaan, voor zijn dood nog even schoon schip maakt. Tijdens het werkzame leven hoeren, snoeren, sjoemelen en liegen, dan voor je dood tot inkeer komen, is dan ook niets anders dan een aflaat kopen voor het hiernamaals. Wat niet wegneemt, dat ik blij ben, dat de hufter eindelijk eens een keer eerlijk is. Hoe komt hij trouwens aan zijn wijsheid? Je mag aannemen, dat hij geen toegang meer heeft tot dit geheime dossier, waarin het aantal atoombommen wordt genoemd en dat ze daadwerkelijk op Volkel liggen opgeslagen, deze informatie moet hem dan ook door een klokkenluider zijn ingefluisterd!

'Christelijk' SP reserveofficier van Bommel werd in GMN vanmorgen (na het nieuws van 9.30 u.) gevraagd naar de uitlatingen van Lubbers. Natuurlijk is van Bommel het eens met de kwalificatie van die wapens door Lubbers ('malle dingen'). De grote lobby voor de niet-straaljager JSF (waarvan de Chinezen nu zelfs de blauwdrukken hebben), wordt ook gevoerd, omdat de VS hun atoombommen alleen onder een VS jager willen zien. Van Bommel verwoorde dat zo: "de JSF is heel geschikt voor de atoombommen, die hier liggen.................." Ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Hé van Bommel, die JSF is voor geen taak geschikt, die het toestel zou moeten kunnen uitvoeren, dat zou jij als defensiewoordvoerder, als geen ander, moeten weten!
Ik neem aan, dat van Bommel niet bedoelde, de JSF op te blazen met een atoombom!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten