Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 7 maart 2013

IJsberen, CITES, WWF, de EU en Coca-Cola

Een voorstel van de VS om een verbod in te stellen op de handel in ijsbeervellen, op de CITES conferentie, die dit jaar in Thailand (Bangkok van 3 tot 14 maart) wordt gehouden, werd niet aangenomen. Een te groot aantal landen is tegen, waaronder de EU (!!!!!) en zelfs het Wereld Natuur Fonds sprak zich tegen een verbod uit. Een godgeklaagd schandaal en wat de EU betreft het zoveelste bewijs, dat het met dit orgaan nooit iets zal worden, de rechts-conservatieve landen, waaronder de Oost-Europese landen, krijgen langzaam maar zeker te veel macht en alle voordelen van de EU zijn intussen wel door de banken opgemaakt.

Dat het Wereld Natuur Fonds tegen is, is al helemaal niet te begrijpen, zeker als je ziet, dat ze net een reclamecampagne met Coca-Cola zijn begonnen ter......... bescherming van de ijsbeer!!!!!!!!!
Werkelijk ongelofelijk, bent u donateur van deze geldverslindende waardeloze organisatie, bewaar uw geld maar voor doelen die er echt toe doen en hun geld niet verspillen aan torenhoge salarissen. Wie dat zijn? Nou bijvoorbeeld Artsen Zonder Grenzen, of Sea Shepherd.

Coca-Cola zet zich met name in voor bescherming en instandhouding van het leefgebied van de ijsbeer. Als ze dat menens is, kunnen ze beter vandaag nog al hun fabrieken wereldwijd ontmantelen. Met de productie van plastic en blik wordt het milieu zo vervuild, dat je rustig kan zeggen, dat een flink deel van de happen die door de opwarming van de aarde uit het gebied van de ijsbeer worden genomen, voor rekening van Coca-Cola zijn. Het is Coca-Cola dan ook in het geheel niet te doen om het behoud van het milieu, Coca-Cola kan nu mooie sier maken als 'duurzaam-bedrijf' met het beeldmerk van het Wereld Natuur Fonds op het gore blik en plastic. Een vlag op een strontschuit dus, o nee, die vlag van het Wereld Natuur Fonds is ondertussen ook gedrenkt in bloed en stront!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten