Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 27 februari 2013

Plasterk weigert onderzoek naar BVD gekloot

Het 'leuke rode PvdA hoedje' Plasterk, zit al echt lekker in z'n functie. Vandaag weigerde deze enorme flapdrol een onderzoek, naar het in de gaten houden van Roel van Duijn door de BVD, in te stellen, dit ondanks de kritische uitlatingen van de ombudsman over de handelswijze van de BVD.  

AIVD topman Bertholee liet Plasterk weten, dat de AIVD deze zaak niet kan onderzoeken, daar het over een periode gaat die van 50 tot 35 jaar geleden liep..... ha! ha! ha! ha! Normaal gesproken kan de AIVD de meest achterlijke zaken onderzoeken, maar ze hebben geen kennis om in  het eigen archief te zoeken? jezus christus!

Plasterk had Bertholee onmiddellijk op het 'rode' matje moeten roepen en 'm op z'n sodemieter moeten geven, waarna hij hem 3 maanden de tijd had moeten geven, om met de gegevens op de proppen te komen, met de dreiging dat Bertholee de straat opgeschopt zal worden, als hij zaken weglaat of zich niet aan de termijn houdt. Maar dat doet Plasterk niet, de functie van regent bevalt hem wel en aan van Duijn heeft hij de pest.......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten