Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 10 december 2012

NS krijgt publiekelijk een pluim voor wanprestatie

Gistermiddag in Buitenhof, een gesprek met de directeur van de NS, Bert Meerstadt. Presentator Pieter Man Hagens vond het nodig hem onmiddellijk een veer in de reet te steken, vanwege het voorkomen van problemen op het spoor, met de eerste sneeuwval van dit winterseizoen. Problemen voorkomen? De helft van de treinen bij voorbaat schrappen en dan toch nog vertragingen oplopen, is dat een compliment waard? Meerstadt durfde te stellen, dat de NS nooit de woorden 'winter en klaar' heeft gebezigd, ongeveer 1 minuut 'googelen' leverde wel zo'n uitspraak op, gedaan door een NS woordvoerder op 10 oktober 2010!!!

Over het niet stoppen van de Fyra trein* in Den Haag, moesten de beide heren uiteindelijk hartelijk lachen, ach wat maakt het uit, dat men vanuit de Nederlandse regeringsstad Den Haag, niet naar de regeringsstad van de EU in Brussel kan reizen, ha! ha! ha! Als dit niet te triest voor woorden was, zou je je daadwerkelijk dood kunnen lachen. Meerstadt zei, dat je wel degelijk gewoon naar Brussel kan reizen (zonder Fyra), 'gewoon' naar Roosendaal reizen en daar overstappen. 'En ja, we bedienen het hele land, dus klagen er altijd mensen....'

De prijs voor een reis met de Fyra is niets te hoog, aldus deze enorme klaplul, je kan reserveren en dan is het een stuk goedkoper, reserveren voor iets simpels als naar België reizen, achterlijk! Meerstad durft zelfs de vergelijking met vliegen aan, daar reserveer je ook, de onkundige Hagens, kon natuurlijk niet ter plekke bedenken, dat men niet dagelijks met het vliegtuig naar het werk gaat, om dat te kunnen bedenken, verdient hij simpelweg te weinig.....

Kortom het zoveelste bedrijf, dat 'verzelfstandigd' is, wordt langzaam maar zeker naar de kloten geholpen, met dank aan de VVD, CDA, PvdA en D66. De trein zou een alternatief van de auto moeten zijn, maar is dat al lang niet meer. Meerstadt vindt dat hij niet te veel verdient, in 2010 verdiende hij € 473.000,--, terwijl de Kamer een salaris van € 459.000,-- meer dan genoeg vond. Nou uw Azijnpisser vindt dit laatste salaris nog € 370.000,-- te hoog!! Meerstadt stelt dat hij de laatste jaren geen salarisverhoging heeft gehad, nee, dat zou er godverdomme nog bij moeten komen, jezus christus!!!!

 *De 'hoge snelheid' verbinding met Brussel, waar je je als reiziger scheel voor betaalt.

Laatste aanpassing 23 april 2016, klik ook op de labels: Meerstadt en Fyra trein, de laatste moest toen dit bericht geplaatst werd, nog door 'de mand vallen' als een waardeloze trein, waarop de NS (dus wij belastingbetalers) honderden miljoen heeft verloren...... Ach je betaalt die grofgraaiers een ongelofelijk hoog salaris en daar mag je verder niets voor verwachten, toch??!! Intussen is bekend, dat deze exorbitante zelfverrijker, inmiddels opgestapt bij ABN Amro (waar hij commissaris was....), belastingen ontdook via de Panama Papers constructies........ Waar aan toegevoegd moet worden, dat ABN Amro welgestelden en bedrijven ook nog eens adviseerde over constructies waarmee de belastingen hier ontdoken werden in o.a Panama.......... Al zou alles legaal zijn, men spreekt over 'ontwijken', dat is met kromme, misdadige wetgeving gelegaliseerd misdaden begaan, want dat is belastingontduiking, of ontwijking, of hoe je deze misdaad ook noemt!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten