Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 2 december 2012

Frans Timmermans volksverlakker van de week

Met vlag en wimpel heeft de Limburgse PvdA nitwit Timmermans de titel van volksverlakker van de week gewonnen. Afgelopen donderdag kreeg hij bij Pauw&Witteman nog eens de gelegenheid, zijn volkomen belachelijke houding tegen het verlenen van een 'spek en bonenstatus' aan de Palestijnen bij de VN, uit te leggen. Nee, Azijnpisser, na een paar dagen is hij niet meer tegen (hoewel?), nee, Nederland heeft zich onthouden van stemming, dapper hè!!!! En dat vindt de misselijkmakende Limburgse PvdA kwal van zichzelf, hij vindt zichzelf een held en zo zat hij er ook bij, hij durfde zelfs te stellen, dat hij zeker weet, dat de Palestijnen dat ook vinden. Het Limburgse vissenbekkie vertelde, dat de Palestijnen radeloos zijn, vanwege het volbouwen van de West Bank, en daarom hopen met hun 'spek en bonenstatus' in de VN 'iets' te kunnen doen. Precies dat "vraagt Timmermans zichzelf af", of dat wel zo goed is. Het zou de onderhandelingen,.die telkens weer worden gefrustreerd door de Israëlisch, kunnen dwarsbomen, ha! ha! ha! ha! ha! Deze week stond Timmermans zelfs bijna te janken, toen hij uit probeerde te leggen, waarom Nederland zich nu onthoudt van stemming....

Ik heb in m'n leven heel wat politici zien liegen, draaien en openlijk volksverlakkende spelletjes zien spelen, maar Timmermans slaat echt alles, i.p.v. even z'n bek te houden, na zo veel schaamteloos hypocriet gedraai, maar nee, niet deze enorme lul, hij denkt overal mee weg te komen en zoekt zelfs de media (al is de VARA het officiële propaganda orgaan van de PvdA en dus kwam hij er bij Pauw&Witteman mee weg, maar wie die 2 nog serieus neemt, moet zich snel laten nakijken).

Met het grof chemisch afval mee, deze 'rode' zak, maar wel een grote waarschuwing op z.n vissenkop plakken voor onwetende afvalverwerkers!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten