Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 5 december 2012

Asscher en Wielaert over arme kinderen

De infantiele idioot Wielaert, die 365 dagen per jaar ouwehoert als een mislukte sinterklaasdichter uit de 50er jaren, kon er natuurlijk niet aan voorbij: sinterklaas. Dus op een actualiteitenzender een half uur lang gezeur over dit kinderfeest. Wielaert is in elke uitzending van zijn programma Lijn1, zelf het meest aan het woord, hij lult niet alleen bijzonder vervelend, maar is ook uiterst onbeschoft naar zijn gasten toe en totaal a-journalistiek bezig. De idioot leidde zijn programma in met een hopeloos eigen dichtsel van een minuut of 5, waar hij de arme kinderen in Nederland nog even een veeg uit de pan gaf, door te stellen, dat er van armoede niets te merken is in de verkoopcijfers. De schoft vergeet even, dat kinderen in armoede, dat meestal jarenlang zijn, bovendien heeft deze kundige 'journalist' niet geluisterd naar de zender, die ook zijn programma's uitzendt, anders had hij geweten, dat veel winkeliers wel degelijk een stuk minder omzetten, zo hebben velen geen extra personeel ingehuurd. Dat wil niet zeggen, dat deze winkeliers in deze tijd niet meer omzetten, dan in de rest van het jaar.

Natuurlijk heeft de idioot het in zijn dichtsel over zwarte piet en dat dit niet racistisch is, en Wielaert kan het weten, hij is immers zelf zo zwart als roet (ook in zijn hersenpan, daar bevinden zich 4 hersencellen en een emmer met rottende aardappelschillen).

Volgens Wielaert moet een goed sinterklaasgedicht hinten(?) naar Gerrit Komrij, ha! ha! ha! ha! hij heeft zijn eigen dichtsel zeker niet nagekeken. Wielaert heeft geluk dat Komrij dood is, anders had deze hem 'fijntjes' de les kunnen lezen en hem bovendien alle hoeken van Nederland laten zien, jezus wat een gek!

Over gekken gesproken, nou liever over smerige volksverlakkers: PvdA schoft Asscher durfde, op de schoenen actie van de SP te zeggen, dat het cijfer van 350.000 arme kinderen, nog niet zo zeker is, ligt er aan hoe je telt aldus deze 'socialist'. Zijne kwaadaardigheid, kent mensen, die zelf arm zijn geweest als kind en die nu heel succesvol zijn, dus arme kinderen, het is helemaal niet erg, dat jullie arm zijn en: even doorbijten, Asscher belooft jullie een zonnige toekomst, godgloeiendegodverdomme! (dan te bedenken, dat de PvdA voor het leenstelsel voor studenten is, wat met name arme kinderen elke lust tot doorleren zal ontnemen, zoals uit peilingen nu al blijkt).

Dan komt het: Asscher wordt gevraagd, wat hij aan deze armoede onder kinderen gaat doen, nou dat doen we met z'n allen en werken is het grote geneesmiddel, alsof je godverdomme Kamp en alle andere griezels van de VVD hoort lullen. Alleen door werken kom je uit de armoede, de lul vergeet even, dat de PvdA in aanloop naar de verkiezingen inhakte op het beleid van Rutte 1, het kabinet dat de werkloosheid naar ongekende hoogte bracht. Nu de PvdA zelf in de regering zit, zet men doodleuk, het desastreuze beleid van Rutte 1 voort......
Buiten dat: zijn die kinderen schuldig aan de armoede waarin zij leven? Dat noemt zich godverdomme socialist, althans op 1 mei staat ook deze lul weer vroom de internationale mee te blèren.
Het is duidelijk, Asscher dingt mee naar de volksverlakkersprijs van de week, met stip! Bovendien doet hij met zijn collega partijlid Samsom mee aan de verkiezing van volksverlakker de luxe 2012.......

Nog steeds blij, dat u PvdA stemde?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten