Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 12 november 2012

Monasch over de komende, moeilijke tijd in huur- en koopland

Vannacht bij Echte Jannen, de zoveelste zwaar over het paard getilde PvdA 'politicus' Monasch. 'We krijgen een zware tijd de komende 4 jaar' zo lepelde het neoliberale huftertje op. Iedereen moet inleveren, zo vervolgde de zak, er niet bij vertellend, wat de oorzaak voor dat inleveren is, namelijk het op veel te grote voet leven (eigenlijk in een veel te groot huis leven) van huizenbezitters, dit alles gepropageerd en geleverd door de banken en de bouwmaffia, met stilzwijgende instemming van de politiek en de toezichthouders, zoals de Nederlandse Bank. Dus in dat 'we' en 'iedereen' zitten ontelbaar veel mensen, die met deze bankencrisis geen flikker te maken hebben, maar wel mogen inleveren, terwijl dat heel vaak al mensen zijn, die het water aan de lippen staat, daar maakten en maken alle media mannetjes en vrouwtjes zich niet druk om, nee als hun eigen inkomen 'gevaar' loopt, dan lopen deze figuren massaal te hoop, terwijl zij nog wel makkelijk kunnen inleveren, maar dit terzijde.

Over dat 'iedereen moet inleveren', vertelde deze klootzak dat de huren de laatste jaren zijn gepakt en nu ook de huizenkopers moeten inleveren, ja, godverdomme een half procent, terwijl de huurders al jaren hele procenten mogen inleveren, en dat nu dus ook weer mogen doen. De PvdA is één van de hoofdverantwoordelijken voor de enorme huizenbubbel in Nederland, met hun wethouders, die bijna op schoot zitten bij de bouwmaffia, die goede en goedkope huurwoningen massaal hebben gesloopt, om daar peperdure designbouw voor terug te zetten, na lekker te hebben geïnd via grondspeculatie. Vandaar dat men nu loopt te zeuren over 'scheefwonen', de meeste van deze scheefwoners wonen in een huis met een normale prijs, daar wringt de PvdA schoen, de huren moeten zo snel mogelijk op het niveau van de koophuizen worden gebracht en daar voorziet Rutte 2 in, de huurders worden onevenredig hard aangepakt, terwijl de huizenprijs daalt...  Vergeet daarnaast niet, dat de huren al met dubbele 'procentcijfers' mogen worden verhoogd, na een verhuizing van de oude huurders, ook de goedkope huurwoningen, die de PvdA nog niet heeft kunnen slopen. Monasch durfde nog even de hypotheekrenteaftrek te vergelijken met de huursubsidie, die laatste wordt ook uitgekleed, terwijl het bedrag aan huursubsidie niet in verhouding staat tot de hypotheekrenteaftrek.

Maar de PvdA heeft meer: Monasch vertelde, dat Rutte 2, de restschuld op huizen, via de belasting gaat verminderen, niet alleen voor 4 jaar, maar zo beloofde hij bijna, ook voor langere tijd. Alweer worden huizenbezitters ontzien via de belastingpot, terwijl de banken en de bouwmaffia slap van de lach toekijken, zij worden niet aangepakt, voor de tyfuszooi die is ontstaan, schandalig!!!!

2 opmerkingen:

  1. Jacques Monasch , heeft ons niet meer nodig , hij heeft onze stemmen , en nu ben je bedankt, ook bedankt de PVDA , die krijgen mijn stem nooit meer.Monasch , heeft een site , maar hij durft de mensen geen antwoord te geven , bang voor kritiek , dat noemt zich een volksvertegenwoordiger. Voor de PVDA in de regering zat waren ze erg tegen grote huurverhogingen , nu zitten zij op het pluche en draaien zij als een blad aan een boom , gewoon kiezersbedrog wat zij plegen. Ik hoop dat het volk in opstand komt tegen deze idiote plannen, dit mag niet doorgaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste Anoniem,

    dank voor uw reactie, geheel met u eens, maar vertel het vooral door aan uw vrienden, kennissen, collega's (als u niet al werkloos bent, door het 'heilzame werk' van Rutte 1) en familie. Vandaag werd bekend, dat de laagste inkomens volgend jaar 'een beetje' gaan inleveren, dit vanwege de nivellering naar boven, met dank aan PvdA windvaan Samsom. Zal daar vandaag een bericht aan wijden.
    Met vriendelijke groet,

    BeantwoordenVerwijderen