Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 1 november 2012

Besnijdenis van jongetjes, leugens en bedrog

Youssef Azghari was gistermiddag te gast bij de EO, voor de infantiele rubriek 'Appeltje Schillen'. Het draaide hier om uitlatingen van Herman Vuijsje, die besnijdenis van jongetjes een aantasting van de integriteit noemde. Volgens de ongelofelijke lul Azghari liet hij zijn zoon niet besnijden uit geloofsovertuiging, maar nadat hij een 'grondig onderzoek' op het internet deed. Besnijdenis is goed voor de hygiëne en tegen voortijdige zaadlozing, aldus A., ja je gelooft je oren niet, wat betreft de hygiëne noemde hij de woestijn, dan krijg je zand en vuil tussen 'dat vel', aldus de 'niet gelovige' schrijver, alsof we tegenwoordig geen ondergoed dragen en Nederland vol ligt met woestijn. Ik wil vanaf deze plek, wat betreft de hygiëne, de kinderbescherming manen, eens een bezoek te brengen aan Azghari, zo te horen weet hij niet hoe hij zijn kind moet wassen, daarnaast heeft hij zijn zoon laten verminken, godnondeju!

Volgens Azghari is er, in tegenstelling tot wat Vuijsje zei, niets te vinden over de boosheid van besneden mannen, over het feit, dat zij in hun prille jeugd zijn verminkt. Gelukkig maakte Vuijsje gehakt van zijn ontkenning en gaf diverse voorbeelden van massale getuigenissen over deze klacht op het internet. Hetzelfde geldt overigens voor de hygiëne, daar worden de grootst mogelijke onzin verhalen over verteld, die net zo hard keihard worden doorgeprikt. Vuijsje meldde nog even fijntjes, dat alleen al in de VS 100 jongetjes jaarlijks sterven door onnodige besnijdenis.

Hier moet aan toegevoegd worden, dat het in zeldzame gevallen medisch noodzakelijk kan zijn, een jongetje te besnijden, maar dat is iets heel anders dan de verminking waar Azghari en andere figuren, die in stokoude wrede sprookjes geloven, zich schuldig aan maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten