Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 6 oktober 2012

Sap en Weening weg, nu de rest van de partij nog

Het keffende neoliberale GroenLinks hijgertje Sap is afgeserveerd, nu de hypocriete partij zelf nog, een partij, die zich godbetert GroenLinks durft te noemen, maar zoals Sap eerder dit jaar (leugenachtig) meldde, dat GL een echte middenpartij is (het leugenachtige zit 'm in dat midden, dat moet rechts van het midden zijn). Die 'trant' heeft Halsema al ingezet met haar ideeën over de arbeidsmarkt en wonen. Groen is de partij alleen in discussies en praatjes met de media, neem de Haagse centrum ring, of de Trafigura (Vos en de Probo Koala), of de giga sloop van echte sociale huurwoningen, waar GroenLinks op meerdere plaatsen hartelijk de handtekening onder zette (dat geeft niet alleen grote extra milieuvervuiling, maar dwingt simpele mensen steeds meer te betalen, voor een paar armzalige vierkante meters woonruimte, echt 'groen en links' dus..), zo zijn er vele voorbeelden op lokaal of provinciaal niveau, daar kan de partij dan ook echt macht uitoefenen (buiten de coup die de partij medepleegde, middels het oranje- of lente-akkoord).

Het leek gisteren trouwens wel of Sap plotseling was overleden, jezus wat een hysterisch achterlijk geouwehoer. De 'leukste' reacties kwamen wel van D66 rijkeluiszoontje en 'witte obama' Pechtold en zijn collega van het CDA, het houten leeghoofd van Aersma Buma, die het beiden Sap nog eens 'fijntjes' inwreven, dat zij verantwoordelijk was,voor het medeplegen van de coup, d.m.v. oranje- of lente-akkoord, één van de redenen voor het zware verlies van GroenLinks, ha! ha! ha! ha!

Halsema toonde zich van haar valse kant, toen zij het bestuur, de grond in dacht te boren, voor het aan de kant zetten van Sap, terwijl zijzelf een aantal maanden geleden openbaar toegaf, grote vraagtekens te zetten bij het leiderschap van Sap; dit is als met rode SP kneus Roemer, die PvdA windvaan Samsom messentrekkerij verweet, maar zelf al veel eerder zijn achterban slachtofferde voor regeringsmacht.

Heleen 'Stink-ring' Weening stapt gelukkig ook op, het tyfuswijf liet zich reacties ontlokken in de truttuin van haar dure eengezinswoning (Nieuwsuur gisteravond). Hagenaars zullen niet opgekeken hebben van het zwaar ondermaats functioneren van deze GroenLinks voorzitter, zij weten hoe vals en rechts deze ongelofelijke huppeltrut echt is. Ze heeft haar kop laten pimpen, zo te zien heeft dat een lieve duit gekost, het blijft echter gewoon een rotkop, ha! ha! ha! ha!

GroenLinks huppelkut Ina Brouwer (ze schijnt nu weer GL lid te zijn, na een overstap naar de PvdA van Bos, voor wie ze een grote bewondering had....), de 'communist' die aan de wieg stond van GroenLinks (dus verantwoordelijk voor het verkwanselen van de idealen die aangesloten partijen hadden) en de grote wegbereider voor het neoliberale beleid, dat de partij de laatste jaren voert, was ook al te gast in Kotskamerbreed, Zij zag wel iets te zien in het opgaan van GroenLinks in D66.......... (alleen zal D66 nog iets rechtser moeten worden).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten