Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 26 april 2012

Q-koorts, volksgezondheid versus geld

Momenteel is ombudsman Brenninkmeijer bezig met een onderzoek naar de q-koorts. Hij hoort o.a. de ex-ministers (CDA) Verburg en Klink, die beiden al hebben aangegeven, dat zij niet de economische belangen voor hebben laten gaan op de volksgezondheid. Een leugen, die al blijkt uit het feit, dat ook VVD stoephoer Schippers veel te weinig doet voor de slachtoffers. Het gaat nog verder, als men met de vieze vingers wijst naar de GGD. Terwijl het plaatselijke hoofd van de GGD, in het gebied waar de q-koorts plaatsvond, tevergeefs bij de overheid aan de alarmbel trok. Men wilde zelfs aan de burgers, niet aangeven, welke bedrijven precies besmet waren. Als klap op de vuurpijl, hief de Groningse CDA paardenbeffer Bleker bij zijn aantreden het fokverbod voor éénjarige geiten op, niet vanwege de volksgezondheid, maar puur uit economische motieven. In deze hebben 'mijn boeren hart huilt' Verburg en de slappe lul Klink, beiden bloed aan de vieze handen. (Verburg gaf voorts toestemming voor de vergroting van het gebruik van neonicotoiden, een insecticide dat niet afbreekbaar is, en dat naar grote waarschijnlijkheid heeft gezorgd voor het wereldwijd verdwijnen van bijenvolken, een regelrecht gevaar voor de voedselvoorziening. Als beloning daarvoor mag de paardenkut Nederland vertegenwoordigen bij de Wereldvoedselorganisatie FAO; ongelofelijk maar waar).

Wat komt het, wat betreft de q-koorts, weer goed uit voor het CDA, dat de hysterie over de 'hoognodige' extra bezuinigingen, zo ongeveer alle media beheersen, bezuinigingen n.b. nodig vanwege het wanbeleid van o.a. het CDA.

Kan het CDA, de volksverlakkers partij van hypocriete, asociale, leugenachtige en sjoemelende politici, eindelijk voorgoed met het grofvuil mee?

Voor meer 'wapenfeiten' betreffende de smerige praktijken van Verburg en haar disfunctioneren: vul haar naam in op het zoekvlak rechts op deze pagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten