Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 2 november 2011

Knapen en ontwikkelingshulp

CDA smeerlap Knapen geeft 275 miljoen ontwikkelingshulp aan Nederlandse bedrijven, die in ontwikkelingslanden bedrijven daar 'helpen'. Als voorbeeld noemt Knapen Heineken, dat bedrijf importeerde suiker voor hun bierproductie (harddrug!) in Congo. De Nederlandse overheid betaalde toen boeren in Congo om suikerriet te gaan verbouwen voor Heineken... Dus je 'helpt' een paar boeren om de winst van Heineken te vergroten. Hoe kan de enorme klootzak het uit z'n vuile bek krijgen?
Afgelopen zaterdag werd Knapen gemangeld in het radio1 programma Tros Kamerbreed. De lul verzorgt subsidies voor bedrijven die zich schuldig maken aan slavernij. Zijn uitspraak: "geen vissen, maar hengels geven"  kwam weer eens voorbij, terwijl de lul geen bliksem doet aan het leegvissen van de zeeën rond bijvoorbeeld Afrika, heb je een Nederlandse hengel, is de vis door diezelfde Nederlanders verdwenen. Integendeel de hufter bevordert fout vissen en frustreert de controle op verantwoord vissen (iets dat volgens mij al niet meer mogelijk is).
Kortom Knapen is volkomen op z'n plaats bij de partij van hypocriete leugenaars en smeerlapperij in het algemeen: het CDA!

Zie ook 2 andere berichten over deze hufter:
http://deazijnpisser.blogspot.com/2011/07/knapen-over-de-hoorn-van-afrika.html
http://deazijnpisser.blogspot.com/2011/07/ben-knapen-uitgekleed-door-arnon.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten