Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 24 september 2011

Rutte en de algemene beschouwingen

Het vervelende onzelfstandige VVD ventje Rutte is door het Nederlandse Debat Instituut uitgeroepen tot winnaar van de debatten, die tijdens de algemene beschouwingen werden gevoerd. Het Debat Instituut maakt dit onder meer bekend als voorbeeld voor de schoolgaande jeugd en ter bevordering van het 'goede debat'.
De onbeschoftheid van Rutte kent ondertussen geen grenzen meer (zei het 'netjes' verpakt). Zo schoffeerde hij de rode kneus van de SP, Roemer, door te stellen dat Roemer alleen maar commentaar heeft en niet met oplossingen komt, een leugen, alsof deze zak niet weet, dat de SP, al jaren met eigen oplossingen komt als zij commentaar leveren. Geheel terecht greep Roemer in toen Rutte deze leugen durfde uit te spreken. De achterlijke VVD hufter, speelde daarop de vermoorde onschuld en weigerde in te gaan op de woorden van Roemer, met het argument, dat hij 'onbeschoft' zou zijn geïnterrumpeerd, godverdomme wat een klootzak!

Door het Nederlandse Debat Instituut is Rutte gekozen tot de beste 'debater' tijdens de algemene beschouwingen. Het Debat Instituut doet dit om de bevolking en met name de schoolgaande jeugd te interesseren voor het debat en hoe je een goed debat voert.

Dus het Nederlands Debat Instituut vindt dat een goed debat moet bestaan uit: liegen en bedriegen, doorzichtige spelletjes spelen, 'snedige' opmerkingen maken, de ander niet serieus nemen en diens argumenten als niet ter zake doende afwijzen, dit 'gerecht' aangevuld met een toetje van ruziemaken.
U snapt al wat ze wat mij betreft met dit instituut mogen doen....

De ongelofelijke rechtse nitwit Rutte wilde gisteren over de ruzie met Wilders nog wel kwijt dat zijn leiderschap niet is aangetast. Daar moet ik het VVD ventje gelijk geven: hij had geen leiderschap, heeft geen leiderschap en zal het ook nooit hebben.

Zie hier, uw minister-president, die al vaker heeft laten zien schijt te hebben aan grote groepen in ons land en die het land door een ernstige economische crisis moet loodsen.......

Zie ook: 'Rutte zegt tegen Nederlandse ouders, dat hun verdwaasde pubers dood moeten..........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten