Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 5 april 2011

CDA'er Omtzigt wil spoeddebatten aan banden

De CDA'er Omtzigt pleitte gisteren in Goedemorgen Nederland (radio1 ± 10.24u.), voor het meer aan banden leggen van spoeddebatten. De hufter durfde zelfs te stellen, dat de democratie en de kwaliteit van de wetgeving in gevaar komt.
Het CDA is één van de hoofdverantwoordelijken voor het huidig gevoerde wanbeleid, een beleid dat juist zorgt voor de toename van het aantal spoeddebatten.
Omtzigt komt met een paar voorbeelden, o.a. een spoeddebat over de bijensterfte, vindt deze CDA rentmeester van god een onzin debat. Een collega partijlid van deze zak, Gerda 'mijn boerenhart huilt' Verburg heeft als minister van Landbouw in het laatste kabinet Balkenende, geweigerd om een verbod in te stellen voor imidacloprid, ze heeft het godverdomme zelfs gepresteerd toestemming te verlenen het gebruik ervan nog verder uit te breiden (imidacloprid is bijvoorbeeld 7000 keer giftiger dan DDT dat al decennia geleden is verboden in nederland en de EU). Deze paardenkut Verburg heeft nu weer een leuke politieke benoeming gekregen als vertegenwoordiger van de Wereldvoedselorganisatie de FAO, hou is het gudverdumme mogelijk!
Verder met Omtzigt: ook hij vindt de bijensterfte geen probleem, terwijl 99% van de wetenschap zware problemen voorziet als de bijensterfte doorzet, het voorbestaan van de mens in gevaar komt. Dat is voor deze christelijke klootzak geen zaak voor een spoeddebat, wat een gek!

Zie ook mijn berichten van 27 augustus 2010 'Gerda.....' en dat van 19 september 2010 'de chemie-lobbyisten.....'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten