Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 3 december 2010

Julio Poch heeft iets te vaak uit de school geklapt

Gelukkig is het verhaal, dat de advocaat van Poch, mr. Knoops, vertelde gelul gebleken. Het verhaal, dat de getuigen van het uit de school klappen van Poch op Bali spijt zouden hebben van hun aangifte van die uitlatingen. Sterker nog er zijn nu getuigen die Poch herhaaldelijk trots hebben horen getuigen van zijn fascistische sympathieën voor het bewind Videla in Argentinië. Hij ging zover dat hij vertelde het spijtig te vinden, dat zij (Poch en de rest van het bewind) niet alle tegenstanders om zeep hadden geholpen. Nu maar hopen dat justitie in Argentinië ook tastbare bewijzen heeft tegen Poch. Het wordt tijd dat deze fascistische moordenaars voor het gerecht verschijnen en hun straf niet ontlopen, net als de vader van 'onze' komende grajesteit Maxima, de 'heer' Zorreguieta

Bas Horneman zei
De mensen die mensen uit het vliegtuig gegooid hebben verdienen straf. Sympathiseren met een bewind is niet strafbaar. Anders had half politiek Nederland de bak in gemoeten omdat zij sympathisanten waren van Communistische regimes die honderden miljoenen doden op hun geweten hebben.
De Azijnpisser zei
Beste Bas Horneman, Inderdaad vanwege een bepaalde sympathie kan je iemand niet vastzetten. Echter dhr. Poch heeft naast zijn sympathie aangegeven wel degelijk deel te hebben genomen aan de moorden en ook vindt hij dat het werk niet afgemaakt is. In mijn bericht stel ik voorts, dat alleen op de beweringen van dhr. Poch, deze niet veroordeeld kan worden, er zullen sterkere bewijzen moeten zijn van zijn deelname. Wat betreft de sympathie van anderen met zogenaamde communistische regimes, die wat mij betreft niets met communisme te maken hebben neem China, N-Korea en Cuba, deze regimes werden en worden dictatoriaal geregeerd, met een dictator in de top van de piramide. Gezien hoe deze regimes omgaan met hun bevolking kan je eerder van een fascistisch regime spreken. Wat mij betreft zouden mensen die akkoord gaan met het vermoorden of gevangen zetten en/of martelen van onderdanen (zowel in tegenwoordige als verleden-tijd) van deze regimes, met de grootste spoed uit bestuurlijke functies worden gezet, deze figuren zijn volkomen onbetrouwbaar. Jammer genoeg kunnen dat soort figuren ongestoord hun loopbaan vervolgen. Willem Wachtmeester.

2 opmerkingen:

  1. De mensen die mensen uit het vliegtuig gegooid hebben verdienen straf. Sympathiseren met een bewind is niet strafbaar. Anders had half politiek Nederland de bak in gemoeten omdat zij sympathisanten waren van Communistische regimes die honderden miljoenen doden op hun geweten hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste Bas Horneman,
    Inderdaad vanwege een bepaalde sympathie kan je iemand niet vastzetten. Echter dhr. Poch heeft naast zijn sympathie aangegeven wel degelijk deel te hebben genomen aan de moorden en ook vindt hij dat het werk niet afgemaakt is. In mijn bericht stel ik voorts, dat alleen op de beweringen van dhr. Poch, deze niet veroordeeld kan worden, er zullen sterkere bewijzen moeten zijn van zijn deelname. Wat betreft de sympathie van anderen met zogenaamde communistische regimes, die wat mij betreft niets met communisme te maken hebben neem China, N-Korea en Cuba, deze regimes werden en worden dictatoriaal geregeerd, met een dictator in de top van de piramide. Gezien hoe deze regimes omgaan met hun bevolking kan je eerder van een fascistisch regime spreken.
    Wat mij betreft zouden mensen die akkoord gaan met het vermoorden of gevangen zetten en/of martelen van onderdanen (zowel in tegenwoordige als verleden-tijd) van deze regimes, met de grootste spoed uit bestuurlijke functies worden gezet, deze figuren zijn volkomen onbetrouwbaar. Jammer genoeg kunnen dat soort figuren ongestoord hun loopbaan vervolgen.
    Willem Wachtmeester.

    BeantwoordenVerwijderen