Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 9 mei 2010

Executies in Waziristan

Vandaag weer een aanval met een onbemand vliegtuigje op een huis in Waziristan, een Pakistaanse provincie grenzend aan Afghanistan. Opvallend het is de zoveelste keer dat zoiets gebeurd. Een executie zonder enige vorm van rechtspraak. Opvallend omdat ik bijna niemand hoor in de media, die dit aan de kaak stelt. Het is een manier van handelen, die eerst werd gebruikt in de Sovjet-unie, later in Nazi-Duitsland en al lang vast beleid is van de Israëlische regering. Sinds de rechtszaak tegen Eric O.*, bleek onze Eric ook aan geheime operaties in het buitenland te hebben deelgenomen. Ervan uitgaand dat tijdens die operaties geen spiegeltjes en kralen werden uitgedeeld, kunnen we concluderen dat Nederland ook standrechtelijk executies op zijn/haar naam heeft staan.
Wordt het geen tijd, dat wij en zeker de regulaire media eens aan de politieke deur gaan kloppen over dit soort illegale acties?

*Eric O.: u weet wel de soldaat die in Irak een burger in de rug schoot met een wonderkogel, die via een baan rond de maan zijn slachtoffer maakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten